Зробимо наш світ кращим.

Чверть території Північної півкулі – зона вічної мерзлоти. В результаті підвищення температур арктичні льодовики тануть з безпрецедентною швидкістю. Вічна мерзлота – це величезний резервуар парникових газів. Почавши танути, грунт буде випускати стародавні органічні матеріали і величезні маси парникових газів, тисячоліттями що знаходилися в замерзлому стані під землею. В даний час до 1600 гігатонн діоксиду вуглецю знаходиться в зоні вічної мерзлоти, майже вдвічі більше, ніж в атмосфері. Вчені попереджають: потрібно докласти максимум зусиль, щоб не допустити подальшого глобального потепління і танення вічної мерзлоти.Саме тому глобальне завдання, що вимагає міжнародного співробітництва, – це видалення вуглецю з атмосфери.

CO2 можна видалити з атмосфери за допомогою природних і технологічних рішень. Природні рішення – відновлення лісів.

В квітні цього року стартувала акція  «Greening of the Planet».

Метою проєкту є привернути увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми планети. Сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей по всьому світу.

Колектив ТОВ «ЄДИНИЙ ЕНЕРГОСТАНДАРТ» в повному складі долучився до цієї ініціативи та вклав частинку своєї праці і душі у спільну справу всього світу. Був проведений захід по благоустрою території Седнівської гідроелектростанції та висаджені молоді дерева. Працівники Низівської, Ворожбянської та Михайлівської гідроелектростанцій також долучилися до озеленення території.

Цьогоріч посаджені саджанці беріз та туй стануть для майбутніх поколінь добрими символами життя, сили та дружби, а традиція висадки молодих дерев продовжуватиметься і надалі.

Зробимо разом наш світ кращим!